Durf dromen met Venico KMO Lease

  1. Wat is de Venico KMO Lease?

Venico KMO Lease geeft ondernemers de mogelijk om je dromen uit te laten komen. Die nieuwe vestiging is voor jou zoveel meer dan zomaar een investering. Het is een wens die wordt omgezet in realiteit en werkelijkheid wordt.

De onroerende leasing is kopen, maar met de voordelen van huren.

Niemand kan de toekomst voorspellen, tenzij je over een glazen bol beschikt. Mogelijks heb je binnen enkele jaren nood aan groter of kleiner pand, of nood aan een andere vestigingslocatie.
Dankzij onroerende leasing kun je flexibel omgaan met je vastgoed. Net zoals bij een huurcontract, draag je de overeenkomst snel en zonder extra kosten over. Het stelt je in staat vlot mee te evolueren met je onderneming.
Deze vernieuwende formule biedt jou het beste van twee werelden: de flexibiliteit van huren gecombineerd met de zekerheid en het rendement van kopen.

Vanuit Venico begrijpen wij dit en denken ook met jullie mee. Zo wordt de drempel verlaagd om toch aan te kunnen kopen. Wij financieren je vastgoed tot 100% en toch ben jij van in het begin al deels eigenaar. Met elke huurbetaling stijgt je percentage eigendom. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om meer financiering op te nemen zoals bij een traditioneel krediet, waar je je werkkapitaal vrij kan houden voor wat effectief van belang is: de groei van de onderneming.

  1. In welke situaties kan dit voordelen bieden?

Het kan zijn dat de bank je niet wenst verder te helpen daar je over onvoldoende eigen inbreng beschikt of je krediet voor andere business-technische doelen wenst aan te spreken. In dit geval biedt de Venico onroerende leasing mogelijks de oplossing, aangezien een financiering tot 100% mogelijk is. Ook de aansluitingskosten of afwerkingskosten kunnen hierin zelfs zijn opgenomen.

Daarenboven moet je als leasingnemer ook de BTW (op grond- en constructiewaarde) niet zelf financieren.

  1. Ondernemers vooruit helpen!

Wij kunnen u de juiste financieringsformule aanbieden die zowel flexibiliteit als zekerheid biedt. Maw een oplossing op maat wordt uitgewerkt. Reeds binnen de 10 werkdagen -na het aanleveren van de nodige info- kan Venico KMO Lease u een concreet voorstel leveren.

  1. Proficiat!

Je bent nu eigenaar van je nieuwe vestiging!