Projectgronden

Venico onderscheidt zich duidelijk van de concurrentie! Ruimtelijke, lichte, tijdloze en duurzame ontwerpen met een top afwerking, dit is waar de projecten van Venico voor staan. Elke projectgrond is uniek en vergt immers een persoonlijke aanpak en opvolging. Wij werken steeds de formule met u uit waar u zich het meest comfortabel bij voelt. Bovendien bestaat de mogelijkheid om eigenaar te blijven van de grond!

Samenwerking met Venico staat garant voor:

Mooie toekomst voor uw eigendom!

Wij bieden uw eigendom een duurzame toekomst met een absolute meerwaarde voor zowel u en als uw omgeving. 

Eigenaar blijven

U kan ook steeds eigenaar blijven van de grond die u te koop aanbiedt. Dit is voor ons “echt team work” waarbij alle partijen één gezamenlijk doel voor ogen hebben!

Samen ontwikkelen

Eigendommen kunnen volledig in samenspraak ontwikkeld worden. Hierdoor wordt  een win-win situatie gecreëerd voor iedereen.

Financiële zekerheid

We zijn een gezond bedrijf en we komen steeds onze afspraken nauwgezet na. Kortom: u loopt geen enkel risico!

Expertise

We beschikken over de nodige ervaring met ontwikkeling, aankoop en verkoop van gronden. Daardoor kunnen we u steeds met raad en daad bijstaan op vlak van alle administratieve formaliteiten.

Snel en accuraat

Wij onderhouden uitstekende relaties met plaatselijke overheden, notarissen, architecten, landmeters en externe specialisten zodat elk project zo optimaal en efficiënt mogelijk kan worden opgevolgd.

Kwaliteit

We werken samen met voorname architecten, specialisten en vakmannen wat resulteert in een hoogstaande, kwalitatieve en vernieuwende ontwikkeling.

Respect voor de omgeving

Onze woningen spreken niet enkel aan vanuit esthetisch oogpunt, maar wij hebben eveneens aandacht voor duurzaamheid en streven er namelijk dan ook naar om de ecologisch voetafdruk te minimaliseren!

Innovatie

Wij koppelen een voortdurende innovatie aan onze intelligente ontwerpen zodat wij voor u steeds een optimale oplossing op maat kunnen aanreiken.

U hebt een concreet voorstel voor ons?

Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren: contactformulier, info@venico.be of bellen op 09 / 234 31 27.

Onze trefwoorden

inkoop gronden, inkoop afbraakwoningen, aankoop immo, immobiliën, aankoop appartementen, woningen, te koop, te huur, immo belgië, aankoop appartement, immo te koop, bouwgrond, projectbouw, verkavelingen, Huis, huizen, woning, woningen, appartement, appartementen, flat, flats, loft, lofts, Te koop, Kopen, Nieuwbouw, Projecten, Studentenhuisvestiging, Nieuwbouw