Referentieprojecten

Vertrouw op onze expertise

Met veel trots hebben wij reeds meegewerkt aan diverse bouwprojecten. Onze referentie projecten bestaan uit nieuwbouwappartementen, één- en meergezinswoningen, renovatieprojecten en functiewijzigingen voor bestaande panden. Omdat elk project uniek is, vraagt het telkens om een aangepaste oplossing.

En wij, wij bouwen steeds weer aan onze expertise, zodat u er ook op kunt rekenen.

Steeds met oog voor kwaliteit boven kwantiteit

Wij luisteren en begrijpen van de wensen van de klant. Waarna wij overgaan tot voorstellen dat er aan voldoen. Immers moet het ook rekening houden met de actuele normen en regels van de kunst en steeds met de volledige aandacht voor de integratie in de buurt. 

Aan de andere kant houden wij rekening met de van kracht zijnde voorschriften. Daarnaast trachten wij steeds bij de meest doeltreffende oplossing uit te komen.

Toekomstgericht, duurzaam en ecologische aanpak

Onze projecten worden steeds duurzaam, ecologisch en toekomstgericht uitgewerkt. Mede door onze know-how,  efficiënte en klantgerichte werking streven naar naar betaalbaarheid, kwaliteit, comfort en ruimtegevoel.

Verder hechten wij veel belang aan de energiezuinigheid en geluidsisolatie. Deze aspecten hebben een rechtstreekse impact op uw leefcomfort. Zo krijgt men prima leefbaarheid.

Relevantie ervaring

Venico beschikt over de nodige ervaring in projectontwikkeling, aankoop en verkoop van gronden. Daardoor kunnen we u telkens met raad en daad bijstaan op vlak van alle administratieve formaliteiten en uitwerken van uw bouw-dromen.

Kortom, Wij bieden u dus een opvolging van A tot Z. Steeds met oog voor uw wensen en noden.

Venico onderscheidt zich duidelijk van de concurrentie! Ruimtelijke, lichte, tijdloze en duurzame ontwerpen met top afwerking, dit is waar de projecten van Venico voor staan. Elk project is uniek en vergt immers een persoonlijke aanpak en opvolging. Wij werken steeds de formule met u uit waar u zich het meest comfortabel bij voelt.
Ruimtelijk, luchtig en lichtrijk design.

Een aantal concrete voorbeelden

  • Residentie “ten Damme” in Antwerpen: 4 compacte nieuwbouwappartementen.
  • Residentie “Steenhuyze” in Heusden (Destelbergen): 3 luxe nieuwbouwappartementen met 5 parkeerplaatsen.
  • Renovatieproject Magerstraat in Heusden (Destelbergen): ééngezinswoning met een aparte garage.
  • Renovatieopdracht Sint-Joris in Izegem: functiewijziging van 2 aaneengesloten huizen naar 5 appartementen en 4 parkeergarages.
  • Renovatieproject Dampoortstraat in Gent: verbouwing van een oud huis tot een polyvalente zaal met luxe duplex-appartement.
  • Project Vrouweneekhoekstraat in Sint-Niklaas: functiewijziging van een industrieel magazijn naar een wooncomplex.
  • Nieuwbouwproject te Middelkerke van 2 appartementsgebouwen met elk 8 appartementen en een gemeenschappelijke garage-kelder.
  • Realisatie van Magazijnruimte met een appartement in Harelbeke (2020)