Logo Venico in het wit

Appartementen in Middelkerke

Venico stelt 2 unieke projecten voor aan de kust, goed voor 16 luxueuze maar toch betaalbare appartementen met eveneens de mogelijkheid tot ondergrondse parkeerplaats. De appartementen zijn bijzonder goed gelegen, net naast het Park van Middelkerke, op wandelafstand van de strand en net om de hoek van de centrale winkelstraat van Middelkerke. Maak kennis met de residenties “Parc de Bercy” en “Parc de la Villette“.

Residentie Parc de la Villette – Duinenweg te Middelkerke

Residentie Parc de Bercy – Kerkstraat te Middelkerke

Venico Projectontwikkeling zet samen met de gemeente Middelkerke in op het groene, ecologische en duurzame karakter van onze kuststreek. Wij verloten daarom een gratis eco-vriendelijke e-bike onder alle nieuwe eigenaars die voor 01/09/2017 intekenen op een appartement! Reglement op aanvraag beschikbaar.

Waarom investeren in nieuwbouwappartementen aan de kust?

Zorgeloos investeren aan de kust.De kust is zonder twijfel de meest populaire vakantiebestemming in België. Ze biedt dan ook tal van voordelen: zon, zee, strand, gezonde lucht en tal van activiteiten. Door deze verscheidenheid aan activiteiten zoals zonnen, zwemmen, fietsen, golfen, surfen of uit eten gaan, worden zowel jongeren als ouderen aangetrokken tot onze kust. Genieten van de zonsondergang in de vele trendy strandbars, kuieren langs de mondaine winkels in het centrum tot strandwandelingen langs onze prachtige kustlijn, de kust heeft alles in petto. Dat de zee zeer geliefd is, voelt men ook in de waarde van het vastgoed. Vastgoed aan de kust heeft de afgelopen jaren steeds aanzienlijke prijsstijgingen gekend. Het feit dat er jaarlijks nog steeds appartementen, woningen en hotels aan zee bijkomen, wil ook zeggen dat de vraag nog steeds hoog is. Dit zorgt er natuurlijk voor dat er een schaarste heerst aan bewoonbare oppervlakte, waarbij er wordt geschat dat over 25 jaar bijna geen mogelijkheden meer zullen zijn om vastgoed te kopen.

Komen uitwaaie aan de kust.Als investering levert een appartement aan de kust ook een mooie meerwaarde op. De prijzen van appartementen aan de kust zijn de voorbije 50 jaar immers gemiddeld met 6,3% gestegen, wat 0.3% meer is dan in andere regio’s in België. Indien u zou opteren om uw appartement te verhuren, zal u bovendien ook kunnen genieten van aantrekkelijke huuropbrengsten. U kunt zelfs kiezen om enkel vakantieverhuur te doen en zo buiten het seizoen om zelf in uw appartement gaan ontspannen.

Troeven van Middelkerke

Kustlijn van MiddelkerkeDe kust trekt jaarlijks tussen de 16 en 19 miljoen dagjesmensen aan. Als op een na populairste bestemming voor een tweede verblijf  (enkel Knokke-Heist doet beter), trekt Middelkerke jaarlijks bijna 2 miljoen bezoekers met haar 9,48 km kustlijn en uitgebreid horecanetwerk van meer dan 150 gezellige cafés en restaurants. Middelkerke wil mensen naar de kust lokken met vrolijkheid, gezelligheid en plezier en organiseert ook buiten de zomermaanden tal van evenementen, waardoor het aantal bezoekers ook in de rest van het jaar aanzienlijk hoog is. Zo staat Middelkerke bijvoorbeeld bekend als dé stripgemeente van de kust. Overal kom je er stripfiguren in het straatbeeld tegen, van de stripmuren tot de vele standbeelden van striphelden. Middelkerke heeft het grootste hinterland van de hele kust. Dankzij de vele fiets-, mountainbike– en wandelroutes kan je er naar hartenlust het mooie landschap en het historische achterland ervaren. Als je rust, ruimte en schitterende landschappen zoekt, kan je er prachtige wandeltochten maken in de heerlijke frisse zeelucht langs strand, zee, duinen en in de polders. Nog een extra troef: in 2022 zullen zowel het BK veldrijden als het BK op de weg in Middelkerke plaatsvinden!

Gouden tips voor de beste vastgoedinvestering

Tips van Venico bij appartmenten aanbod
 • Denk goed na over welk type vastgoed u wenst aan te kopen en met welk doel:
  • Is het vastgoed (deels) voor eigen gebruik?
  • Gaat het om een opbrengstwoning (al dan niet met hoog rendement) of een tweede verblijf?
  • Wilt u zelf instaan voor de eventuele verhuur?
 • Kies voor nieuwbouw, dan hebt u meer garantie op kwaliteit.
 • Locatie is alles. Zoek een appartement dat dicht bij de kust ligt, of gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer.
 • Bekijk zeker ook de fiscale voordelen die mogelijks van toepassing zijn.
 • Kies voor ecologische duurzaamheid.
 • Ga voor woonkwaliteit. Een optimale woonindeling kan je herkennen aan:
  • grote ramen die minstens 15% daglichtoppervlakte garanderen
  • ruime terras(sen)
  • brede doorgangen met voldoende mogelijkheden voor opbergruimte

Virtuele tour: "Kijk zelf rond in een van onze nieuwbouwappartementen in Middelkerke"